ISO 22000:2005
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων στο ελαιοτριβείο και το τυποποιητήριο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005
Η ΟΕΦ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΟΥΔΕΤΣΙΟΥ προγραμματίζει την ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σε επίπεδο ελαιοτριβείου, το οποίο να είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 22000:2005 προκειμένου να τύχει της σχετικής πιστοποίησης.
Η εφαρμογή συστήματος ασφάλειας τροφίμων στο ελαιουργείο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 παρέχει με ολοκληρωμένο τρόπο την ασφάλεια του παραγόμενου ελαιολάδου και βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές σχεδιασμού και ανάπτυξης HACCP και στο Codex Alimentarius.